Service & Storingen

Storing melden

Niets is zo vervelend als een niet-werkend klimaatsysteem. Deka Airconditioning & Koeltechniek heeft een storingsdienst om u te hulp te schieten bij problemen. De telefonische helpdesk staat voor u klaar om vragen te beantwoorden en indien mogelijk storingen telefonisch op te lossen.

Zelf doen
Wat kunt u zelf controleren bij een storing aan het klimaatsysteem? Voordat u belt, kunt u een aantal punten controleren:

  • De melding op de display van het respectievelijke apparaat
  • Resetknop gebruiken van het respectievelijke apparaat
  • De spanning van het het toestel afhalen en er daarna weer op zetten. dan herstarten.

Voor storingen kunt u bellen met: 0413-255851 (Deka) of 0348416155 (AircoHeat). Mocht er een storingscode op het display van het apparaat staan, gelieve u deze te noteren.

Onderhoudscontract

Bij ons hoeft het onderhoud van uw airco systeem absoluut niet veel geld te kosten. Deka Koeltechniek werkt veelal met onderhoudscontracten. Standaard bieden wij twee varianten:

  • OGP: Het "Onderhouds Garantie Plan" wordt aangegaan voor minimaal 5 jaar. Dit contract biedt ruimte dekking bij storingen.
  • SOC. Het "Standaard Onderhoudscontract" dit is ons algemene onderhoudscontract.

Meer informatie
Voor meer informatie over de contracten kunt u contact met ons opnemen. Bij Dekker Koeltechniek kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij komen kosteloos bij u langs om het juiste advies te verschaffen op basis van uw wensen.

Als u de storing zelf niet heeft kunnen verhelpen, verzoeken wij u ons te bellen, wij staan voor u klaar en zijn u graag van dienst.